Assortiment

In onze ruime boekhandel bieden we u een uitgebreid assortiment aan boeken, films, wenskaarten, paperblanks, (vul)pennen en meer. We verkopen ook cadeaubonnen; onze eigen Grimbergen Boeken cadeaubon en natuurlijk ook de Nationale Boekenbon. Ook is er gelegenheid om even rustig te zitten met een kopje koffie of thee.

Grimbergen Boeken Openingstijden 02

Boeken

Grimbergen Boeken is een zelfstandige boekhandel en dat is te zien aan ons assortiment; een breed aanbod met juist dat ene speciale boek wat u graag wilt inkijken

Grimbergen Boeken Assortiment DVD

Films

Films inspireren, ontroeren en verruimen de blik. Filmkenner Bart Hommersen verzorgt voor ons een mooi selectie van bijzondere films om te verkopen in onze filmhoek.

Grimbergen Boeken Paperblanks

Paperblanks

De Paperblanks notitieboeken, agenda's, dagboeken en adresboeken onderscheiden zich ieder met een unieke kaft en design geïnspireerd op grootheden uit de geschiedenis, visionairs, rebellen en artiesten van alle leeftijden over de hele wereld.

Grimbergen Boeken Assortiment Wenskaarten

Wenskaarten

Wij verkopen een select assortiment wenskaarten. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een kunst wenskaart waarmee u uw boodschap op persoonlijke wijze kunt onderstrepen.

 

Grimbergen Boeken Assortiment Plint

Plint

Plint brengt gedicht en beeld samen in en op allerlei uitgaven die een dag net iets leuker maken. Onder meer poëzieposters, raamgedichten, poëziekaarten, boeken en poëzie om te kussen voor kinderen van 6 tot 106 jaar.

Grimbergen-Boeken-Assortiment-Cadeaubon-1

Cadeaubonnen

Onze eigen Grimbergen Boeken Cadeaubon is te verkrijgen in een door u te bepalen waarde en zijn te besteden in onze winkel op het gehele assortiment. Daarnaast verkopen wij ook de Nationale Boekenbon.

Grimbergen Boeken Assortiment Bookseat

Bookseat

Iedereen wil hands free lezen. De Book Seat is een uniek Australisch concept, dat zich in elke modelvorm onder elke hoek op elk oppervlak laat gebruiken. Je kunt de Book Seat zelfs zo vormen dat je op je zij kunt lezen!