Nieuws

Hieronder een overzicht met nieuwsberichten over onze boekenwinkel. Wilt u via de mail op de hoogte blijven van het nieuws en activiteiten kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Kinderboekenweekfeest 2017
09-10-2017

Het was een gruwelijk geslaagd Kinderboekenweekfeest! Op zondag 8 oktober werd er in onze winkel griezelig voorgelezen en voor wie durfde was er een enge workshop.

Prijswinnaar reischeque
10-07-2017

Zaterdag 8 juli vond in onze winkel de prijsuitreiking plaats van de reischeque door Reisbureau van Rooy en Grimbergen Boeken.

Uit je Bol gaan met...Pauline Goedemans
07-07-2017

Een nieuwe rubriek, steeds andere mensen aan het woord. Burgemeester Lies Spruit mocht in deze rubriek zeker niet ontbreken. Nu is het de beurt aan Pauline Goedemans, eigenaresse van boekhandel Grimbergen Boeken...

(Ont)spanning aan de tafel met Sybren Kalkman
09-06-2017

In het kader van de Spannende Boeken Weken praatte Sybren Kalkman aan de koffietafel van Grimbergen Boeken honderduit over zijn boeken, het schrijverschap, de connectie met de accountancy en nog veel meer. (foto Erwin Brandt)

Meet & greet met de Gruffalo
24-04-2017

Op vrijdagmiddag 21 april vond er een gezellig 'meet & greet' plaats met de Gruffalo. Vele kinderen kwamen naar onze winkel om kennis te maken met de echte Gruffalo en om samen met hem op de foto te gaan.

Pauline een jaar eigenaar van Grimbergen Boeken
01-02-2017

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Pauline Goedemans de winkel overnam van Jos en Ria Grimbergen. Een eerste mijlpaal! Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar maar gelukkig is het vertrouwde van de winkel gebleven.

Boek 'Zonder bezielde boekhandels...'
30-11-2016

Afgelopen week nog nam minister Jet Bussemaker het boek 'Zonder bezielde boekhandels schrijven wij in het ijle' in ontvangst, waarbij zij opmerkte het boek te waarderen als ‘prachtig document over de invloed van de boekverkoper op de lokale boekcultuur.’ Pauline staat met Grimbergen Boeken  ook in dit boek als een van de bezielde boekhandels van Nederland.

Grimbergen Boeken in het Leids Dagblad
03-11-2016

Vandaag in het Leids Dagblad: 'Mijn eerste klant zei: jij durft... op je ouwe dag'. Zo kopt Paul de Vlieger zijn artikel over Pauline en Grimbergen Boeken. Wil je het hele artikel lezen? Klik dat op de lees meer button. (foto Hielco Kuipers)

Fioretti, bibliotheek en boekhandel slaan handen ineen
21-09-2015

Met het uitreiken van de speciaal op jongeren gerichte bundel 3PAK hebben het Fioretti College, Bibliotheek Bollenstreek en Boekhandel Grimbergen de 'Literatour' geopend.