GrimbergenBoeken Literatour2017

Literatour 2017

De Literatour, de Boekenweek voor jongeren van 15 t/m 18 jaar, zet groots in op leesplezier. Voor deze lezers in de dop is lezen van essentieel belang: het verrijkt en vergroot kansen in de toekomst. Deze zomer hebben wij opvallend veel jonge lezers mogen begroeten in onze winkel. Houd Facebook en onze site in de gaten voor een middag, speciaal voor onze YA-lezers!

 

Speciaal voor de Literatour hebben drie succesvolle auteurs hun pennen opgepakt om een kort verhaal te schrijven. Deze verhalen worden gebundeld en krijg je, van 16 tot en met 24 september, cadeau bij aankoop van een young adult boek. Vanaf 4 t/m 14 september kun je stemmen op jouw favoriete boek www.literatour.nu, en maak kans op een rugzak vol met alle genomineerden!

3PAK: een korte verhalenbundel in drie delen
Özcan Akyol, Mano Bouzamour en Elfie Tromp zijn de auteurs die de uitdaging aan gaan om alle jongeren van Nederland te boeien met een kort verhaal. Dat moet zeker lukken met dit succesvolle trio, bekend van respectievelijk Eus, De belofte van Pisaen Underdog. De gebundelde verhalen worden als 3PAK cadeau gedaan aan scholieren van het middelbaar onderwijs door de boekwinkel.

Bewaren

Bewaren


FacebookTwitterLinkedInPinterest Google plus
PrintEmail