Grimbergen SanderVerheijen 2

Boekpresentatie Sander Verheijen

Zaterdag 18 november om 16.00 uur verwelkomen wij met trots plaatsgenoot Sander Verheijen in onze winkel. Sander komt vertellen over zijn dan zojuist verschenen boek ‘Ik kan er nét niet bij' en signeren.


Sander is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl, een redactionele boekensite en lezerscommunity ineen. Een website voor mensen die genieten van lezen, het heerlijk vinden om even te verdwijnen in een boek. Voor lezers die houden van een goed verhaal en lezen om te ontspannen, te leren, te lachen, te griezelen of hun horizon te verbreden. Voor lezers die elke keer weer op zoek gaan naar hun volgende favoriete boek.  
 
Sander komt zaterdagmiddag 18 november om 16.00 uur vertellen over zijn, dan zojuist verschenen, boek ‘Ik kan er nét niet bij' en signeren. Het boek verschijnt 16 november en kost € 17,99.

In een informele sfeer wordt het boek gepresenteerd, en is er een hapje en een drankje. Van harte welkom om bij deze presentatie aanwezig te zijn. Toegang vrij. Graag aanmelden via info@grimbergenboeken.nl.'Onze jongens zouden nu naar school moeten gaan. Een echte school. Dat is namelijk wat de bedoeling is. Dat is wat hoort als je kinderen op de aarde zet. Als je gezonde kinderen krijgt. Als.'

Sander is de vader van de tweelingbroers Willem en Maurits. In 'Ik kan er nét niet bij' vertelt hij het verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze zeer bijzondere tweeling. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme.

Sander vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden.

'Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.'

Bewaren


FacebookTwitterLinkedInPinterest Google plus
PrintEmail