Agenda

Grimbergen Boeken organiseert regelmatig activiteiten zoals bijzondere lezingen, een avond met een schrijver of een feestelijke activiteit rondom de boekenweek of een nieuw boek. Wilt u op de hoogte blijven van komende activiteiten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief door boven of onder op deze homepage uw gegeves in te vullen en te verzenden.

Hieronder een overzicht van een aantal aankomende activiteiten. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Lees dan de informatie over het aanmelden bij de desbetreffende activiteit.

24-10-2017
Bezoek Frénk van der Linden

Frénk komt dinsdagavond 24 oktober op bezoek in de winkel; hij wordt geinterviewd door de Hillegomse burgemeester van Erk over zijn nieuwe boek 'Onder Hollandse helden' en signeert.

28-10-2017
Halloween in Dorpshart Lisse

Op zaterdag 28 oktober staat Dorpshart Lisse helemaal in het teken van Halloween! Voor de kinderen is Trick or Treat, een spookhuis, een spannend verhaal, knutselen en een griezelige optocht!

... Lees meer
31-10-2017
Lezing Jan Broekhuizen: Het Groene Hart

Op dinsdagavond 31 oktober komt Jan Broekhuizen een lezing geven over 'Het Groene Hart'.

... Lees meer
31-10-2017
Maand van de geschiedenis. Thema: Geluk

De hele maand oktober spoelen we terug tijdens de maand van de geschiedenis. Dit jaar is het thema Geluk.

... Lees meer
11-11-2017
Presentatie 'Vleugelvrouw'

Zaterdag 11 november om 16.00 uur zal Els Terwindt, samen met danser Carola Vossen een bijzondere presentatie geven van haar boek Vleugelvrouw.

... Lees meer
18-11-2017
Boekpresentatie Sander Verheijen

Zaterdag 18 november om 16.00 uur verwelkomen wij met trots plaatsgenoot Sander Verheijen in onze winkel. Sander komt vertellen over zijn dan zojuist verschenen boek ‘Ik kan er nét niet bij' en signeren.

... Lees meer
11-12-2017
Theater Floralis: Montere Weemoed

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie.

... Lees meer