Young Adults

'Hoi! Ik ben Mila de Haas, ik ben 14 jaar en Grimbergen Boeken heeft mij gevraagd of ik boeken wil reviewen. Ik heb altijd al van lezen gehouden en verslind wel elke week een boek. Ik vind vooral fantasy en dystopische boeken geweldig en het liefst heb ik trilogieen maar het nadeel van lezen en nieuwe boeken lezen is dat je vaak lang moet wachten tot het volgende deel klaar is.'

Groetjes van Mila!

Grimbergen boeken Boekentip Mila Dezonisookeenster

De zon is ook een ster

Natasha gelooft niet in het lot ze houdt van wetenschap en ze is zeker niet zo'n meisje dat haar grote liefde in een platenzaak ontmoet in new york maar dan ontmoet ze Daniel. Daniel heeft altijd zijn best gedaan om aan de hoge verwachtingen van zijn ouders te voldoen. Hij moet van zijn ouders chirug  worden maar hij zelf wil als dichter werken.  op de dag dat hij natasha ontmoet wil hij kiezen voor zijn eigen toekomst samen met haar. Maar er is een groot probleem natasha en haar familie worden diezelfde dag uitgezet naar Jaimaca! Ze hebben nog maar 12 uur de tijd om samen te zijn is het het lot dat ze samen hebben gebracht?
 
De zon is ook een ster is een race tegen de klok met liefde en verdriet. Fans van Rainbow Rowells eleonor en park zullen dit boek helemaal te gek vinden. Naarmate het boek voordert ga je je helemaal inleven met de twee characters. In dit boek kom je ook wetenschappelijke feitjes tegen en zo wordt er in het boek besproken over dat je feiten en dromen kan vergelijken. Natasha gelooft in wetenschap en daniel is een dichter dus hij houdt van dromen en nadenken zo worden in het boek twee verschillende mensen bij elkaar gebracht die hele andere meningen hebben. Natasha en daniel worden verliefd op elkaar in een dag en leren elkaar kennen in gekke omstandigheden.
Dit is nicola youngs tweede boek haar eerste debuut Alles wat je lief is, verfilmd als Everything, everything is ook een echte aanrader!

Verkoopprijs € 16,99.
 
Groetjes mila

Grimbergen Boeken boekentip Hof van vleugels en verwoesting

hof van vleugels en verwoesting

Hof van vleugels en verwoesting
Feyre heeft haar metgezel ryshand verlaten en is terugegaan naar het lentehof.
Ze probeert informatie te verzamelen over tamlins plannen en die van de koning van hybern die prythian wil overheersen. Maar als ze bij tamlin is moet ze gevaarlijk spelletje spelen om tamlin te laten denken dat ze nog van hem houd. Het risico is groot en een mistap kan leiden tot een ramp.
Ze moet niet alleen haarzelf maar diegene waar ze van houd in gevaar brengen en moet haar bondgenoten zorgvuldig uitkiezen. Voordat prythian overgenomen word.
 
Hof van vleugels en verwoesting is het derde deel in de hof van doorns en rozen serie.
Het is het laatste deel van deze serie met een geweldig verhaal en prachtige cover.
In dit boek word de verhaal lijn weer mooi opgepakt waar het was gebleven vooral omdat in het begin alles nog wel weer wordt uitgelegd. Als je natuurlijk het tweede deel nog niet gelezen heb doe dat dan snel! Want deze serie is werkelijk van goud.
Ik raad dit boek aan voor lezers die houden van actie, fictie en romantiek.
En vooral raad ik het aan aan de lezers die van dikke boeken houden want dit boek heeft wel 600 pagina's! Er zitten wel wat "intieme" scenes in dus daar moet je al wel tegen kunnen...
Ik raad dit boek dan ook aan aan lezers vanaf 14 jaar.
Nog veel lees plezier!
 
Liefs mila

Boekentip YoungAdult Sprookjesverteller

De Sprookjesverteller

De sprookje verteller
Abel is een jongen die niet zo veel opvalt en ook een beetje asociaal is maar als anna hoort hoe abel een verhaal vertelt aan zijn zusje word ze nieuwschierig. Anna luistert naar het verhaal en wordt opslag verliefd op abel maar als er in het verhaal doden vallen word in het echte leven ook het eerste lijk gevonden. Is dit toeval of is het sprookje echt waar?
 
De sprookjesverteller is een echte aanrader voor young adult en thriller fans.
Ik vond het boek echt geweldig en kon niet ophouden met lezen en moest elke keer als ik wou stoppen toch de de volgende bladzijde wel lezen ( want ja straks gebeurt er wel wat belangerijks!)
De auteur heeft het verhaal erg goed laten samenvloeien met het sprookje en zo lijkt het wel alsof je erin zit. op sommige momenten kan het mischien wat onduideljk zijn maar als je verder in het boek komt word het vanzelf glashelder. Het boek staat op mijn lijst van favorieten en toen ik het uit had was ik erg boos omdat ik het zo goed vond. Nog veel leesplezier.

Verkoopprijs € 19,95.