Young Adults

'Hoi! Ik ben Mila de Haas, ik ben 14 jaar en Grimbergen Boeken heeft mij gevraagd of ik boeken wil reviewen. Ik heb altijd al van lezen gehouden en verslind wel elke week een boek. Ik vind vooral fantasy en dystopische boeken geweldig en het liefst heb ik trilogieen maar het nadeel van lezen en nieuwe boeken lezen is dat je vaak lang moet wachten tot het volgende deel klaar is.'

Groetjes van Mila!

Boekentip YoungAdult Sprookjesverteller

De Sprookjesverteller

De sprookje verteller
Abel is een jongen die niet zo veel opvalt en ook een beetje asociaal is maar als anna hoort hoe abel een verhaal vertelt aan zijn zusje word ze nieuwschierig. Anna luistert naar het verhaal en wordt opslag verliefd op abel maar als er in het verhaal doden vallen word in het echte leven ook het eerste lijk gevonden. Is dit toeval of is het sprookje echt waar?
 
De sprookjesverteller is een echte aanrader voor young adult en thriller fans.
Ik vond het boek echt geweldig en kon niet ophouden met lezen en moest elke keer als ik wou stoppen toch de de volgende bladzijde wel lezen ( want ja straks gebeurt er wel wat belangerijks!)
De auteur heeft het verhaal erg goed laten samenvloeien met het sprookje en zo lijkt het wel alsof je erin zit. op sommige momenten kan het mischien wat onduideljk zijn maar als je verder in het boek komt word het vanzelf glashelder. Het boek staat op mijn lijst van favorieten en toen ik het uit had was ik erg boos omdat ik het zo goed vond. Nog veel leesplezier.

Verkoopprijs € 19,95.