De leesclub leest...

De leesclub van Grimbergen Boeken bestaat uit een groep enthousiaste lezers die iedere maand bij elkaar komen in de winkel om te praten over een boek dat ze heben gelezen. Hieronder het boek dat de 'Grimclub' nu aan het lezen is.

In september starten wij, naast de bestaande leesclubs, met een ‘geschiedenis' leesclub waarin zowel non-fictie als romans gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen met het thema ‘geschiedenis’ centraal staan.
Er zijn nog plekken beschikbaar.
Heb je interesse om mee te doen? Laat het weten via info@grimbergenboeken.nl. De leesclub komt eens per 6 weken op donderdagavond bij elkaar in onze winkel.

De stilte van Thé

De stilte van Thé

Sophie Keller heeft een drukke baan als televisieverslaggever. Een reportage over een adoptierechtszaak vormt het begin van een confronterende zoektocht naar haar eigen afkomst.

Review: De Meister weet door haar knappe opbouw, zuivere taalgebruik en haar  vermogen zich intens in te leven in haar personages van het begin tot het eind te boeien.
 
De laatste keer werd Jane Gardam ’s  Een onberispelijke man besproken op aanraden van Christoph Buchwald, uitgever van het boek (www.cossee.com).
Naast de serieuze zaken was het ook een vermakelijke bespreking.
Nu dan De stilte van Thé; na de politiek getinte boeken en voorlaatste titel nu een roman van een geheel andere orde op aanraden van Laura de Jong.
 

Marie de Meister: De stilte van Thé
verkoopprijs € 12,50 (het boek is in voorraad).