Agenda

Grimbergen Boeken organiseert regelmatig activiteiten zoals bijzondere lezingen, een avond met een schrijver of een feestelijke activiteit rondom de boekenweek of een nieuw boek. Wilt u op de hoogte blijven van komende activiteiten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief door boven of onder op deze homepage uw gegeves in te vullen en te verzenden.

Hieronder een overzicht van een aantal aankomende activiteiten. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Lees dan de informatie over het aanmelden bij de desbetreffende activiteit.

07-01-2018
College cultuurcafé door Philip Dröge

Iedere eerste zondag van de maand verandert Het Cultuurcafé van Boekhandel van der Meer in Noordwijk in een collegezaal. Dit keer geeft Philip Dröge college over Christiaan Snouck Hurgronje, een 28-jarige predikantenzoon uit Leiden.

10-01-2018
Interview Peter Voskuil over zijn boek Dutch Mountains

Op woensdagavond 10 januari wordt Peter Voskuil geïnterviewd in onze winkel door Marca Bultink over zijn boek Dutch Mountains.

... Lees meer
12-01-2018
Lezing Lidewijde Paris over ‘Hoe lees ik’

Op vrijdagavond 12 januari 2018 organiseren wij samen met de Bibliotheek een lezing door Lidewijde Paris over haar boek ‘Hoe lees ik’ in de Bibliotheek van Lisse.

... Lees meer