Agenda

Grimbergen Boeken organiseert regelmatig activiteiten zoals bijzondere lezingen, een avond met een schrijver of een feestelijke activiteit rondom de boekenweek of een nieuw boek. Wilt u op de hoogte blijven van komende activiteiten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief door boven of onder op deze homepage uw gegeves in te vullen en te verzenden.

Hieronder een overzicht van een aantal aankomende activiteiten. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Lees dan de informatie over het aanmelden bij de desbetreffende activiteit.

25-06-2017
Win een reischeque!

Je vakantie begint met boeken op het Vierkant in Lisse. Tijdens de Spannende Boeken Weken bij Grimbergen Boeken maak je kans op een reischeque ter waarde van € 250,- van Reisbureau van Rooy.

28-06-2017
Lezing over eeuwenoude dierensymboliek

Woensdag 28 juni geeft Hans van der Prijt, op uitnodiging van Grimbergen Boeken Antiquariaat, bij ons in de winkel de presentatie ‘Over bevergeil en Christus als pelikaan’. Een presentatie met verrassende verhalen en prachtige afbeeldingen over de resten van de dierenkennis uit het begin van onze jaartelling in het hedendaags taalgebruik en over de iconografische betekenis van dieren in het christendom.

... Lees meer
06-07-2017
Zomercollege #02 'Langs onze kuststreken'

In onze serie ‘Zomercolleges’ komt donderdag 6 juli Barbara Cook in onze winkel een nostalgische diapresentatie houden over haar tocht langs onze kust, van Groningen naar Zeeland… een tocht in het heden, op zoek naar het verleden. De prachtige beelden, afgewisseld met geanimeerde vertellingen, zorgen voor een boeiende avond over onze kustgebieden.

... Lees meer
07-09-2017
Vakantieopdracht 2017: 'Leg de boekenlegger!'

Als vakantieopdracht dagen wij jullie dit jaar uit om onze boekenlegger neer te leggen op jouw favoriete (lees)plek tijdens de vakantie: 'Leg de boekenlegger!’. Maak een foto en vertel ons kort waar en waarom onze boekenlegger op deze plek ligt.

... Lees meer